Hitelkiváltás

Régi, drága hitelkonstrukciók kiváltása kedvező feltételekkel

Hogyan maradhat több pénz a bankszámláján?

A hitelkiváltás mellett szeretne még plusz pénzhez jutni?

Szívesen a banknak ajándékozná azt a pénzt, amit nyerhet azzal, ha korszerűtlen hitelét egy újra cseréli?

Miért hitelkiváltás?

A pénzpiac és a bankok hitel szolgáltatásai folyamatosan fejlődnek. A banki termékfejlesztésnek és a hitel piaci versenynek köszönhetően sokkal kedvezőbb feltételek mellett vehetünk fel ma egy hitelt, mint korábban. Tehát a mostani hitelekhez képest a régebbi hitelek már drágának és elavultnak számítanak. Folyamatosan figyeljük a piacot, hogy ügyfeleinknek mindig a legjobb hitel konstrukciót ajánljuk.

A jelzáloghiteleket jellemzően hosszabb, akár 10-20 éves futamidőre veszik fel. Előfordulhat, hogy az évekkel ezelőtt felvett hitele helyett piacra került egy sokkal kedvezőbb hitel. Ha megvizsgáljuk az elmúlt 5 évet, ékes bizonyítéka ennek.

Hitelkiváltás forinthitel esetén

2003 előtt csak Forint alapú hitelek voltak a piacon, a jelenlegi jelzáloghitelekhez képest akár 2-3-szor magasabb kamatokkal. A hiteltermékek fejlődésének köszönhetően egy újabb hitel törlesztőrészlete jóval alacsonyabb is lehet, mint egy régi, drága, korszerűtlen hitelnek.

Fizessen akár fele annyit!

Váltsa ki kedvezőtlen hiteleit:
Az áruvásárlási-, a személyi kölcsönök, folyószámlahitelek, hitelkártyák kamata elérheti a 40% THM-et is. Ezt lecserélve egy kedvező kamatozású hitelre (6-7% THM körül), elérhetjük, hogy jóval alacsonyabb törlesztőrészletet fizetünk, akár havi több tízezer forintot spórolhatunk! Ha több ilyen hitellel rendelkezik, akkor ezentúl csak egy hitelt kell törlesztenie.

Amennyiben úgy gondolja, hogy a tartozásai rendezése után még vannak álmai, amiket meg szeretne valósítani, az adósságrendező hitel keretében a kiváltandó tartozások összegén felül igényelhet plusz hitelösszeget is, melyet arra használ fel, amire csak akar.

Milyen esetben ajánljuk a hitelkiváltást?

A következő hiteltermékek válthatók ki: